imgloader

Γκαράζ

×

My Garage

No searches found

Header Menu
Search Popup Default

Garage

×

My Garage

No searches found

Mobile X
Mobile X

Privacy notice

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η παρακάτω πολιτική απορρήτου περιγράφει πως η Εταιρία Carsite.gr  που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Πατριάρχου Γρηγόριου Ε’28, λειτουργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας όταν επισκέπτεστε τον δικτυακό μας τόπο, τον φυσικό χώρο του καταστήματος και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Επίσης περιγράφουμε τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, και τα δικαιώματα που έχετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας δεδομένων (DPO) της εταιρείας μας στο email info@carsite.gr

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.



ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ:

Το όνομα και επώνυμο την διεύθυνση τιμολόγησης και παράδοσης, το σταθερό /ή κινητό τηλέφωνο για να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας στείλουμε sms σχετικά με την παραγγελία σας και το email σας ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις αναφορικά με την παραγγελία σας, και για τις επιχειρήσεις επιπλέον ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα.

Τα δεδομένα αυτά ενδέχεται να μεταβιβαστούν σε τρίτους, όπως μεταφορικές εταιρείες που συνεργάζεται η carsite στο πλαίσιο πάντα της διεκπεραίωσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση αγοράς με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της κάρτας επεξεργάζονται μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας της τράπεζας Eurobank και κανένα στοιχείο της κάρτας δεν κρατιέται στα συστήματα της Carsite.




ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.



  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Αυτό σημαίνει ότι έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς όταν επεξεργαζόμαστε δεδομένα σας.

  • Δικαίωμα διόρθωσης.

  • Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

  • Δικαίωμα διαγραφής.

  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε την συναίνεση σας στις περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση

  • Δικαίωμα φορητότητας

  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας.

  • Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

  • Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία

  • Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ.

  • Υποβολή ερωτήματος/αιτήματος στην Carsite για τα προσωπικά σας δεδομένα.

  • Μπορείτε να υποβάλετε ένα αίτημα είτε να ασκήσετε τα δικαιώματα σας αυτά επικοινωνώντας με την Carsite στο email: info@carsite.gr email όπου θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες ενέργειες ικανοποιήσεις του αιτήματος σας εφόσον αυτό είναι σύμφωνο με το εφαρμοστέο δίκαιο και τα επαγγελματικά πρότυπα.

  • Δικαίωμα καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

Αν θεωρείτε ότι θίγεστε από την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων ή αν έχετε οποιοδήποτε άλλο ερώτημα, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Αρχή. Πριν προχωρήσετε στην υποβολή καταγγελίας/ ερωτήματος, ανατρέξτε στο διαδικτυακό τόπο http://www.dpa.gr. Εκεί παρέχονται πληροφορίες για την προστασία δεδομένων ανά θεματικές ενότητες, στις οποίες θα βρείτε απαντήσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Η υποβολή καταγγελίας ή ερωτήματος γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτυακού τόπου της Αρχής. Εναλλακτικά, η υποβολή των ειδικών εντύπων (διαθέσιμα στο διαδικτυακό τόπο) μπορεί να γίνει και μέσω ταχυδρομείου, φαξ, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Αρχής (ώρες υποδοχής κοινού 09:00 – 13:00). Web site: www.dpa.gr email: contact@dpa.gr